D2/06 poikien sarjaturnaus Kuortaneella 16.2.2019
Julkaistu: 18.02.2019 00.00

D2/06 poikien sarjaturnaus Kuortaneella, sujui kuten aiemmatkin tähänastiset. Olimme kokoajan askeleen edellä vastustajiamme.

Ensimmäinen pelimme FBC Remix Oranssia vastaan oli alusta lähtien meidän poikien hallintaa, ja ensimmäisessä erässä heilutimmekin verkkoa jo 4kertaa. Toisessa erässä vastustaja pääsi kerran yllättämään meidän maalivahdin, mutta pojat ei tästä huolestuneet vaan pelasivat edelleenkin sitä peliä mitä osaavat. Toisen erän loputtua tilanne oli meille jo 10-1. Kolmas ja viimeinen erä alkoi niin peliä ei ehditty pelata kuin 34sekunttia, kun Joar Holmqvist teki Roope Kankaan syötöstä meidän yhdennentoista maalin. Peli päättyikin sitten lopulta etuajassa 12maalin eroon (13-1) ajassa 33.01.

Päivän toinen pelimme Oli SPV 07 vastaan, 1.erä oli hyvin tasainen ja päättyi meille 2-1. Toinen erä oli sitten tuttua juttua ja erän päätyttyä vastustajan verkko oli heilunut jo 5 kertaa. Kolmannessa erässä pojat sitten varmistivatkin voiton ja 4pisteen päivän. Ja peli päättyi lopulta meidän voittoon 8-3

Päivän aikana pojat tekivät jälleen huikeaa työtä ja maalejakin tuli reippaasti 21 kappaletta, Olemme kirkkaassa kärjessä sarjataulukossa, huomatkaa tekemämme maalit ja maaliero :)

Mukana menossa Sponsori: Ideal Keittiöt Pietarsaari