Sarjapelit tauolle, harjoitukset jatkuvat
2.12.2020 17:54 Uutisointi / Pääsivusto

Viisi valtia

Sarjapelit tauolle, harjoitukset jatkuvat

Salibandyliitto on päättänyt laittaa sarjapelit tauolle joulukuun ajaksi, F-liigaa ja Divaria lukuunottamatta.

Harjoitukset voivat jatkua, kunhan kaikki yhdessä estämme Covid-19 tartunnan leviämistä. Huomioikaa Aluehallintoviraston rajoitukset ajalle 2-21.12.2020 koskien 20 hlö kokoontumisia.

Muistakaa edelleen:

- Vanhemmat/henkilöt jotka tuovat lapsia harjoituksiin, eivät saa mennä sisälle halliin, vaan odottavat lapsia ulkopuolella

- Pelaajat saapuvat hallille aikaisintaan 10 minuuttia ennen oman harjoitusajan alkamista, jotta ehtivät pestä kädet ja vaihtaa vaatteet.

-Jokainen ryhmä lopettaa harjoitukset viisi minuuttia aikaisemmin, jotta ryhmien vaihdot kentille sujuvat mutkattomasti ja turvallisemmin.

- Hallilla oleskelu on kielletty muulloin, kuin oman harjoitusajan aikana.

- Jokaisen ryhmän vastuuhenkilö (valmentaja/joukkueenjohtaja) ottaa pelaajat vastaan ja muistuttaa käsien pesusta, ohjaa man ryhmän kokoontumaan yhdessä kentän/katsomon laidalle ja suorittaa tarkistuskysymykset. Muistakaa turvavälit.

- Valmentajat ja muut toimihenkilöt käyttävät kasvomaskia.

Korostamme jokaisen toimijan ja aikuisen vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten ohjeita hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä ehkäistään. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita.

THLn Viisi valttia koroan ehkäisyyn:

#1 Jos saat oireita, mene koronatestiin ja pysy muuten kotona

#2 Pidä 1-2 m turvaväli

#3 Pese kädet, yksi hihaan

#4 Käytä kasvomaskia, kun et voi pitää etäisyyttä

#5 Lataa koronavulkku-sovellus


   
Lisää uutisia
Jeppis FBC
«  Huhtikuu   »
Kategoriat