Jeppis FBC seuraa päivittäin Covid-19 tilannetta
9.10.2020 9:44 Uutisointi / Pääsivusto

Jeppis FBC seuraa päivittäin Covid-19 tilannetta

Jeppis FBC seuraa päivittäin Covid-19 tilannetta, THL:n, kaupungin sekä sairaanhoitopiirin ohjeita.

Tartuntojen määrä nousee koko ajan ja on syytä taas muistuttaa mitä me kaikki voimme tehdä tartunnan leviämisen estämiseksi. Kädet tulee pestä/desinfioida aina kun tulee halliin ja poistuu hallista. Kaikki pelivarustus on jokaisen pelaajan henkilökohtaisia. Oleskelu hallissa vain silloin kun on oma harjoitusvuoro.

Pohjanmaan alueen asukkaille annetaan vahva suositus käyttää hengityssuojainta aina asioidessa julkisissa tiloissa kodin ulkopuolella. Suuria väkijoukkoja on syytä välttää ja toisiin ihmisiin tulee pyrkiä pitämään riittävä 1–2 metrin suojaetäisyys.

Suosittelemme vahvasti hengityssuojan käyttäminen kulkiessa halliin ja hallista ulos. Hengityssuojan käyttäminen harjoitusten aikana voi olla pelaajalla käytännössä mahdotonta. Sama koskee valmentaja äänen kuuluvuuden sekä pillin käytön kannalta. Muista silloin etäisyys. Jos joku ohjaajista auttaa pelaajia läheltä, silloin käytetään maskia.

Tämä lisäksi kaikki ryhmät tulee lopettaa harjoituksia 10 minuuttia aikaisemmin isolla kentällä ja 5 minuuttia aikaisemmin lämmittely kentällä. Näin halutaan vähentää se määrä osallistujia jotka kohtaavat

Pelaajat itse tekevät päätöksen, käyttävätkö he harjoittelun aikana hengityssuojaa vai ei. Jokainen tekee itse päätöksen siitä tuleeko harjoituksiin, haluaako suojata läheisiään jättämällä harjoitukset väliin. Seura kunnioittaa pelaajan tekemää päätöstä.

https://www.vaasankeskussairaala.fi/potilaille/ajankohtaista/koronavirus-covid-19/hengityssuojainten-kaytosta-vahva-suositus/


   
Lisää uutisia
Jeppis FBC
«  Tammikuu   »
Kategoriat