Naisille täysi pistepotti Tähtihallin turnauksesta
26.9.2020 17:25 Uutisointi / Naiset

Naisille täysi pistepotti

Niin vain saatiin avattua sarjakausi Uudenkaarlepyyn tähtihallissa, ja millä tuloksella. Konnat kesytettiin luvuin 5-2 ja sarjanousija SBS Lapua voitettiin 3-1. Helpolla meitä ei peleissä päästetty, mutta ei haittaa. Neljä pistettä on aina neljä pistettä, riippumatta siitä kuinka kauniisti pelataan.

Ensimmäinen peli Konnia vastaan tiedettiin vauhdikkaaksi, ja kyllähän se sitä oli. Ensimmäinen erä meni vastustajalle, mutta kun oma maalihana saatiin toisessa erässä auki, tiedettiin että hiljenee se vastustajan vaihtopenkki jossain vaiheessa...Ja niin tapahtui. Pelin häjyksi ja vastapuolen kesyttäjäksi valittiin itseoikeutetusti Oona (3+1) tehoilla. Muita onnistujia oli Nea (1+0), Emppu (1+1), Julia (0+1) Lotta (0+2). Maalilla Elli-Noora torjui 16 kertaa.


Toinen peli oli sarjanousija SBS Lapuaa vastaan. Alkuun vähän tunnusteltiin ja ihailtiin vastustajan teatraalisuutta hylätyn potkumaalin jälkeen. Siinä samalla katseltiin kun kaveri karvas kahdella korkealta ja mietittiin että kauanko lie sitä jaksaa...ja jaksoi muuten yllättävän pitkään. Maalihana avattiin toisen erän alkuun, kaksi kertaa puoleen minuuttiin, ja kolmannessa onnistuttiin kertaalleen. Yksi kavennuksen ilo annettiin vielä viime minuuteilla kun pieni väsymyksen alku rupesi painamaan jaloissa. Toisen pelin tehot kirjattiin Nealle (1+0), Annikalle (1+0), Lotalle (1+0), Jossanille (0+1), Oonalle (0+1) ja Jennille (0+1). Tässäkin pelissä maalissa hääräsi Elli-Noora 24 torjunnalla.

Seuraava turnaus pelataan Kokkolan Hollihaassa 17.10, jolloin vastaan asettuu Sievi ja Nivala

Stay tuned, nimittäin niin mahtava fiilis on tällä hetkellä joukkueessa valloillaan, että tämä kausi voi tuoda tullessaan vaikka mitä.


   
Lisää uutisia
Naiset
«  Kesäkuu   »
Kategoriat