Vieraskirja

Mahdollisuus. Ollaanko hyödynnetty? Tiedottaminen niin että seura tunnetaan Jeppiksessä ja lähialueella? Voitaisko ottaa mallia muilta seuroilta? Seuran pitää pyrkiä tavoitteeseen olla alueen paras joukkuelaji. Muistetaan arvostaa kaikkia tekijöitä.

26.7.2020, Pietarsaari

Tytöt. Onko tytöt jääneet taka-alalle? Jos perustetaan joukku on aloitettava jo esikoulu iässä, Huom vain tyttö joukkue, yksilö voi valita myös pojat, Tässä iässä valitaan harrastus ja ikävä kyllä kalleuden vuoksi harrastus jää yhteen lajiin.

25.7.2020, Pietarsaari

Pelaajien määrä joukkueessa. Kaikki pelaajat on otettava mukaan, ei saa rajata esim 17 pelaajaan. Esim,E1 ja E2 pojat, ryhmät pitää olla suuria jotta voi perustaa haastaja joukkueen.

25.7.2020, Pietarsaari

Uuden joukkueen perustaminen. Kotisivu ei hyvä uuden ryhmän markkinointiin, toimii vain muilla joukkueilla. Tehokkain tapa on kun mennään suoraan perustettavan ryhmän luokkaan, keskustelu ja info tilaisuus, info lappu kotiin. Myös lehteen järjestö pals

25.7.2020, Pietarsaari

Uuden joukkueen perustaminen. Jos mainostetaan vain kotisivulla ,mahdollisiin harrastajiin ei saada yhteyttä. Yhteys suodaan koulun oppilaisiin, info lappu kotiin vietäväksi, lehti parempi kuin kotisivu. Kotisivu vain joukkueille toimiva.

25.7.2020, Pietarsaari

Lyhyesti, olen pannut merkille että joukkueitten ja pelaajien määrä on laskenut. Olen tuonut monissa yhteyksissä pelaajien määrästä joukkueessa. Joukkueen määrää ei voi rajata esimerkiksi 17 pelaajaan, sillä määrällä seuralla

25.7.2020, Pietarsaari
Jeppis FBC
«  Toukokuu   »
Kategoriat