D-1 pojilla hieno pikkujoulu turnaus
Julkaistu: 05.12.2018 00.00

Jeppis FBC D - 1 pojat isännöivät piirisarjaa pikkujouluna Rettig Sport Centerissä. Turnauspäivä oli todella onnistunut ja saldona tasapeli SPV kanssa 2-2 ja voitto Jalaksesta maalein 8-7. Turnauspäivä alkoi pienellä yllätyksellä jonka joulutonttu Carolina oli järjestänyt joukkueelle. Katsomon penkeillä pelaajia odotti hienosti viikatut lämmitelypaidat ja se taisi poikia innostaa entistäkin enemmän.

Ensimmäinen peli oli tasaista vääntöä alusta loppuun. Pelin ensimmäinen erä meni SPVlle 1-2, Jeppiksen maalista vastasi Nico Pärssinen (Kevin Björksröm). Toisessa erässä Jeppis tasoitti Roope Kankaan maalilla (Antti Uusitalo). Kolmas erä oli maaliton. Maalissa torjunut Jere Hyttinen pelasi loistopelin.

Toiseen peliin vastaan asettui Jalasjärven Jalas. Koskaan ei oltu Jalakselta saatu pisteen pistettä joten altavastaajina lähdettiin peliin. Jo alkulämmössä oli sellainen tunne että nyt ollaan hereillä ja pelin alku olikin Jeppiksen hallintaa. Kahden ensimmäisen minuutin aikana peli oli 2-0, maalintekijät Aron Forsman & Anton Nyström. Tämän jälkeen Jalas sisuuntui ja erä päättyi maalein 3-4. Toinen erä oli tasaista vääntöä ja Jalas pääsi lisäämään johtoa vain yhdellä maalilla. Kolmanteen erää tiivistettiin rivejä ja se kannatti. 3 ensimmäistä minuutia tuotti 3 maalia ja taas oltiin pelissä mukana. Erän lopussa saatiin vielä kaksi maalia joten oltiin siis takaisin johdossa! Ottelut lopusta muodostui oikea trilleri kun vielä 1,5 minuuttia ennen loppua Jalas pääsi maalin päähän, mutta tänään Jeppis oli parempi!

Tänään tsempattiin! Tänään taisteltiin! Tänään kannustettiin ! Pelaajat saivat ansaitun pikkujoululahjan. Kiitos kaikille pelaajille ja tietenkin taustajoukoille mahtavasta turnauspäivästä!

Pelin pistenikkarit Aron Forsman 3+1, Nico Pärssinen 2+1, Kevin Björksrtöm 0+3, Roope Kangas 1+1, Anton Nysrtönm 1+0, Oliver Dahlqvist 1+0, Eetu Isomäki 0+1, Robin Björk 0+1