Blue Fox/Jeppis FBC B-tyttöjoukkueelle Isokyröstä kaksi pistettä ja sarjan viides sija
Julkaistu: 11.03.2018 00.00

Blue Fox/Jeppis FBC B-tytöt saivat kokea todellisen shokkiherätyksen Isokyrön kirmaushallissa, kun isäntä FBC Remix lähti päivän avausottelussa ottamaan vierailijoilta luulot pois. Kuin hurmoksessa pelannut Remix karvasi kovaa ja korkealta ja siirtyikin avauserän jälkeen 2-0 johtoon. Sama meininki ja isäntien pyöritys jatkui vielä toisessakin erässä tilanteen ollessa jo 5-0 isännille, kunnes saimme karistettua matkalla hankitut karstat silmistä ja herättiin pelaamaan. Kuparisen rikkoi Josefine Sund ajassa 25:59. Kaksi minuuttia myöhemmin kavennuksesta vastasi Miia Lillhonga, Emely Karlssonin esityöstä ja vielä toisen erän päätteeksi 5-3 kavennuksesta vastasi Nea Kiviranta, Senni Kujalan syötöstä. Kolmannen erän ainokaisesta maalista, ja 5-4 kavennuksesta vastasi kauden ensimmäisellään Eevi Kirsilä, Senni Kujalan syötöstä. Tilanteita ja laukauksia vastustajan päätyyn saatiin vielä runsaasti, mutta kuin muurina pelannut Remixin Heini Laine teki niistäkin selvää ja lopputuloksena harmittava yhden maalin tappio.

Päivän toiseen otteluun Kauhajokea vastaan lähti nälkäinen porukka pelaamaan. Ottelun ensimmäinen maali syntyi ajassa 00:56 Josefine Sundin poikittaissyötöstä, josta Elin Wik kiitti ja latasi one timerilla vastustajan yläpesään. Toista maalia saatiin odotella aikaan 10:03, jolloin 2-0 lukemiin iski Nea Kiviranta, Jenni Pikkumäen syötöstä. Toisessa erässä Kauhajoki pääsi paremmin pelin juoneen kiinni ja nopeilla vastaiskuilla rokotti kolmen maalin verran. Helpotusta tilanteeseen toi kuitenkin parivaljakko Sofia Stråka/ Josefine Sund, jotka molemmat tekivät maalin ja saivat syöttöpisteen. Kolmannessa erässä saatiin otteluun ratkaisu, kun Mia Lillhonga ampui 5-3 voittomaalin Emely Karlssonin syötöstä pelikellon osoittaen aikaa 38:15.

Kuudentoista ottelun sarjassa Blue Foxin ja Jeppis FBC:n yhteisjoukkue onnistui saamaan 8 voittoa, 2 tasapeliä ja kärsi 6 tappiota. Jokaisesta turnauksesta onnistuttiin saalistamaan pisteitä, kerran jäätiin yhteen pisteeseen ja kerran saatiin täysi neljän pisteen potti. Lopputuloksena hieno viides sija, yhdeksän joukkueen sarjassa.

Blue Fox/Jeppis FBC B-tytöt kiittää ja pokkaa. Tytöt saivat kokemusta ja toivottavasti uutta intoa. Kiitos Foxin valmennustiimille, joukkueen pelaajille sekä tukiporukoille. Mahtavia hetkiä on yhdessä saatu kokea kauden aikana, sekä pettymyksiä että onnistumisia. Ja ennen kaikkea saatiin kokea hienoa yhteistyötä yli seura- ja kuntarajojen.