Jeppiksen C-tytöt hakivat kaksi pistettä Lohtajalta
Julkaistu: 29.01.2018 00.00

Jeppis FBC:n C-tytöt kävivät taistelemassa kaksi pistettä Lohtajalta

Jeppiksen C-tytöt lähtivät kovin odotuksin Lohtajalle. Takana oli hyvä harjoittelujakso ja sairastuvalta saatiin kaksi pelaajaa neljästä takaisin vahvuuteen. Toisin kuin edellinen turnaus, jossa meillä oli käytössä vain yhdeksän kenttäpelaajaa, oli niitä tällä kertaa jo kahden kentällisen voimin. Mukana oli siis nälkäinen pelaajarosteri ja kaksi täyteen iskukykyyn viritettyä valmentajaa.

Blue Fox – Jeppis FBC 5-2 (2-2, 1-0, 2-0)

Paikallisvastustajan statuksen saaneen Blue Foxin peliä ja pelaajia oli analysoitu ja paikoin kehitettykin pitkin kautta ja edellisessä kohtaamisessa saatu tasapeli varmisti sen ettei tyttöjä tarvinnut kovinkaan paljon herätellä tähän otteluun. Ottelu alkoikin tasaisella väännöllä, joskin vaaralliseksi tiedetty kaksikko Sund/Wiik pääsi yllättämään jo 30 sekunnin kohdalla siitä huolimatta että heille oli asetettu erikoisvartiointi. Tästä ei suinkaan lannistuttu vaan iskettiin takaisin 23 sekuntia myöhemmin kun Emilia Åbb iski vasemmalta tarkan kudin oikeaan yläkulmaan ja taas oltiin tasaisessa lähtötilanteessa. Neljä minuuttia myöhemmin Emilia iski 2-1 johtomaalin lähes samanlaisesta paikasta. Toiseen erään lähdettiin sitten tasatilanteesta kun Fox onnistui tasoittamaan ylivoimalla. Toisessa erässä Fox onnistui kertaalleen ja kolmannessa erässä kaksi kertaa, meidän epäonnistuttua maalinteossa.

Kaikkemme yritettiin mutta vahvistuksia saanut vastustaja oli tällä kertaa meille liian kova.

Jeppis FBC – Jalas 3-1 (2-0, 0-0, 1-1)

Edellisen ottelun tappio harmitti ja toiseen otteluun ei tarvinnut paljonkaan panoksia laittaa pöytään. Otteluun lähti mukavan rentoutunut porukka, joskin turhan paljon itse yrittämistä oli liikkeellä. Paikoin oma pelaaminen tehtiin hieman liian vaikeaksi ja avausmaalia saatiinkin odottaa runsas kahdeksan minuuttia, kunnes Emilia Unkuri vapautti tunnelman Sara Lammisen esityöstä. Sisään tolppien väliin vahvistukseksi saatu D-tyttöjen maalivahti Kristiina Vähä-Lassila ja uutta painetta vastustajan päätyyn. Erän toinen maali saatiin Carolina Snellmannin toimesta, johon pakiksi siirretty Milaya Mattsson teki hienon esityön. Toisen erän ajan Kristiina piti hienosti oman maalinsa puhtaana, kuten myös vastustaja. Kolmanteen erään Iida takaisin tolppien väliin ja pienellä riskillä nostettiin puolustuksen linja hieman ylöspäin. Erän puolivälissä saatiinkin maali aikaiseksi kun Sara Lamminen antoi keskeltä syötön Oona Nivalle kulmaan ja kuin kiitokseksi murtautui Oona oikealta puolustuksen läpi maalille viimeistellen joukkueen kolmannen osuman. Minuuttia ennen päätössummeria onnistui Jalas kaventamaan pelin lukemiin 3-1.

Yhden voiton ja yhden tappion turnauksessa Play Off viiva karkasi nyt neljän pisteen päähän. Joukkue on kuitenkin hienosti kolmantena sarjassa 20 pisteellä, kaksi pistettä seuraavana majailevaa SB Vaasaa edellä ja neljä pistettä sarjaa johtavaa Blue Foxia ja sarjakakkosta FBC Remixiä jäljessä. Edessä on vielä neljä peliä, joista kaksi seuraavaa pelataan 10.2 Kotikaukalossa Rettig Sport Centerissä. Silloin vastaan asettuu sarjan vitonen HiPa sekä Sarja jumbo PSB Lapua valkoinen.